úterý 10. března 2015

Jak mohu objednat opravu židle thonet?

O opravu židle lze požádat formou e-mailu. 



Doručení sedací části do dílny je možné několika způsoby. Jednak, je možné židli odevzdat osobně do dílny v Maďarsku, do města Szeged. Toto lze učinit každý pracovní den během otevíracích hodin od 8:00 do 16:00, nebo po domluvě i jindy. Další možností je zabalit židle a poslat poštou. Jakmile budou židle opravené, doručí Vám zpět na dobírku. Třetí možností je, že kurýr vyzvedne židle a doručí do dílny. I v tomto případě je potřebné zabalit poškozenou část židle. Jestli si zvolíme tu poslední možnost, tedy to, že židle vyzvedne kurýr, musíme počítat s tím, že kurýr převezme balík v pracovních dnech. Nežádejme tedy o vyzvednutí na naši domácí adresu, ale na adresu, kde se přes pracovní dny nacházíme. 

Důležité je, aby jsme neposlali židli v celku. Odmontujme poškozenou část, tedy sedací část nebo opěradlo. Sedací část židlí thonet a houpacích křesel je ve většině případů rozebíratelná. Proto tento zákrok nemůže být žádný problém.


Jestliže vyzvednutí balíku objedná za nás firma, není třeba na balík nalepit adresu. Stačí, když do balíku přibalíme naše kontaktní informace, adresu, telefonní číslo.

Cena za doručení balíku do dílny je 300,-Kč/balík. Do jednoho balíku můžeme přibalit i více sedacích částí. Navíc, je lepší, když sedací části neposíláme ve více balících. S podobnou cenou musíme počítat i v případě, že balík podáme poštou my.

U této možnosti musíme udělat pouze několik věcí:
- určit, který den nám nejvíce vyhovuje, tedy který den má kurýr převzít balík
- odmontovat poškozenou část židle
- zabalit
- přidat kontaktní informace do balíku (štítek na balík zabezpečuje doručovatelská společnost

Podání poštou se doporučuje těm, kteří přes den nejsou doma a do zaměstnání nemůžou objednat kurýra. Těm, kteří můžou objednat kurýra do zaměstnání, nebo se více zdržují doma, je výhodnější předat balík doručovatelské společnosti.


Žádné komentáře:

Okomentovat